Een mooie klanten review

Ik ontving een hele mooie review waarin een vrouw precies verwoorde wat ik hoop te bereiken bij mijn klanten. 
 
Ze gaf terug dat zij zich voldoende veilig en op haar gemak voelde om haar kwetsbaarheid te laten zien. En dat is precies wat ik belangrijk vind; namelijk dat jij je veilig en op je gemak voelt. Je veilig genoeg voelt om je open en kwetsbaar op te stellen. 
 
Ik geloof erin dat ik goed kan aansluiten bij hoe jij je voelt en wat je nodig hebt. Dat is zeg maar echt mijn ding ;). Ik heb het talent om dit goed aan te voelen waardoor het ijs snel breekt en mensen zich op hun gemak gaan voelen. 
Door voor jou die veilige en ondersteunende omgeving te creëren wordt het makkelijker om je open te stellen en dan durf je eerder te delen wat er leeft bij én in jou. In die openheid zit meestal een stukje kwetsbaarheid verborgen.
 
En dan komt de magie. 
(En laat ik nou echt van magie houden!)

Wanneer jij je op je gemak voelt, ben je in staat om beter contact te maken met je emoties en gevoelens.

Dat voelt misschien onwennig maar je gaat ook merken dat je open en kwetsbaar opstellen niet eng is. In die kwetsbaarheid zit vaak namelijk juist jouw goud. 
 
En dat goud gaan we samen opduiken. Want ik houd ervan om dat laagje dieper te duiken. Om het daar over te hebben daar waar het over moet gaan. Niet eromheen draaien maar liefdevol kijken naar dat wat je in de weg zit. De kern pakken om jou verder te helpen. 
Zodat je dat wat je tegenhoudt kan accepteren, omarmen of een plek kan geven. Om er voor te zorgen dat je blokkades, patronen of overtuigingen die je in de weg zitten, kan doorbreken en dat wat niet van jou is los kan laten.
 
En dan ervaar je dat de spanning die er was afneemt, je meer rust en ruimte ervaart en je milder naar jezelf kan kijken. Je voelt je steviger staan en je gaat merken dat je moeitelozer keuzes kan maken los van de ander.
 
The magic is in you baby!
 
Wil je ook samen die magie ontdekken?
Vul dan het contactformulier in en ik stuur je gratis informatie toe hoe wij samen kunnen werken of kijk eens bij de trajecten die ik aanbied.
 
Chat openen
Contact
Kiek Coaching
Hoi 👋
Kan ik je helpen?