KIEK Coaching - Individuele coaching

Individuele coaching

Het doel van de coaching die ik aanbied is dat jij inzicht krijgt in de (onzichtbare) patronen en dynamieken die een rol spelen bij de dingen waar jij in het dagelijkse leven tegenaan loopt. Dat je zicht krijgt op je blinde vlekken en hoe jouw familiesysteem van invloed is op het contact met jezelf èn het contact dat je hebt met anderen (partner, collega’s, kinderen). 

Het effect van deze coaching is dat jouw leven lichter en moeitelozer gaat aanvoelen en je steviger staat in contact met jezelf en anderen. Doordat we kijken naar het familiesysteem en zijn invloed op jou, maakt dat je gaat kijken wat er zich onder de oppervlakte afspeelt, waar het nou echt om gaat. Dit is soms confronterend maar wanneer je naar dit stuk durft te kijken weet ik zeker dat je na afloop meer rust en ruimte voelt in je hoofd en lichaam. 

“Alles wat er bij jou van binnen is,
zie je gereflecteerd in de buitenwereld”

In de coachingsessies zal, afhankelijk van de vraag die je hebt, het systemisch werken als basis worden genomen. Daarnaast gebruik ik andere methodieken zoals lichaamsgericht werken, schematherapie, onderdelen uit de holistische coaching of schrijf- en reflectieoefeningen. De sessies duren zo’n 1,5 uur per keer en vinden gemiddeld om de 3 weken plaats zodat er genoeg tijd is om alle informatie te laten landen en te integreren.

Naast de losse sessies die er te boeken zijn, is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de trajecten die ik aanbied. Kijk hiervoor verder onder het tabblad coaching.

Vraag je werkgever eens of hij/zij wil investeren in jouw groei. (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling.

Werkwijze

Tarieven

 • Telefonisch kennismakingsgesprek Gratis

  (30 min.)

 • Intakegesprek €70,-

  (60 min.)

 • Coachingsessie €70,-

  (60 min.)

 • Contacten €20,-

  Telefonisch of persoonlijk met derden
  (Leerkracht, IB-er of observaties op school/ thuis en verslaglegging per 15 min.)

Reviews

Chat openen
Contact
Kiek Coaching
Hoi 👋
Kan ik je helpen?