KIEK Coaching - Kindercoaching

Kindercoaching

Het liefst zie je jouw kind vrolijk, vol zelfvertrouwen en met een positief zelfbeeld in de wereld staan. Toch zijn er omstandigheden die ervoor kunnen zorgen dat dit verandert en je mij als kindercoach inschakelt. Als kindercoach kan ik preventieve ondersteuning bieden voor kind en gezin waarbij ik gericht kan helpen door het aanbieden van kennis en praktische handvatten. Daarbij ga ik zowel met de kinderen als met de ouder(s) aan de slag.

“Kinderen doen niet wat jij zegt, ze doen wat jij doet”

Ik ben van mening dat ouders de belangrijkste invloed hebben op de ontwikkeling en gedrag van een kind en dus ook op angsten en behoeften. Ouder- kind relaties hebben nou eenmaal een spiegeleffect. Dit komt omdat kinderen niet doen wat jij zegt maar ze doen wat jij doet.

Dat maakt dat ik in mijn praktijk kies voor een brede kijk op een kind en het gezin. Het betekent voor kinderen dat ik niet alleen kijk naar boos of dwars gedrag maar vooral kijk wat de behoefte achter dit gedrag en hierin neem ik het gezin en jullie als ouders mee. 

Dit uitdagende gedrag nodigt je namelijk vaak uit om goed naar jezelf te kijken. Je kind voelt haarfijn aan waar jouw knelpunten zitten en laat met gedrag en gewoontes die opvallen dit zien en die kunnen jouw enorm raken.
Herken jij wat jij vroeger precies deed? Of juist het tegenovergestelde? Allebei is confronterend en dat maakt het ouderschap soms ook super uitdagend.

Dat maakt dat ik werk met trajecten voor zowel kind- en gezin als ook voor jou als ouder(s). In een coachtraject krijg je inzicht in de (onzichtbare) patronen en dynamieken uit jouw familiesysteem die een rol spelen bij de dingen waar jij en je kind tegenaan lopen. In mijn praktijk in Zwolle gaan we hier stappen in zetten.

Herken je jouw kind in één of meerdere van de onderstaande punten? Dan kan ik jullie wellicht helpen.

Mijn kind:

Werkwijze

Tarieven

 • Telefonisch kennismakingsgesprek Gratis

  (30 min.)

 • Intakegesprek €70,-

  (60 min.)

 • Coachingsessie €70,-

  (60 min.)

 • Contacten €20,-

  Telefonisch of persoonlijk met derden
  (Leerkracht, IB-er of observaties op school/ thuis en verslaglegging per 15 min.)

 • Kindermassage €65,-

  (60 min.)

Reviews

Chat openen
Contact
Kiek Coaching
Hoi 👋
Kan ik je helpen?