Reviews

Op deze pagina vind je een aantal reviews.

“Ik merkte dat onze oudste dochter letterlijk en figuurlijk steeds meer aan mij ging hangen. Ze probeerde op alle situaties grip te krijgen, kon er niet tegen als er onverwachte dingen gebeurden en wilde niet meer spelen met haar vriendinnetjes. Ze wilde eigenlijk alleen maar bij haar moeder zijn. Dit terwijl onze dochter juist een heel sociaal meisje is. Het werd voor ons allebei een lastige situatie omdat ik tijdens deze periode ook een burn out had en dus niet altijd de energie (en het geduld) had om er voor haar te zijn. Via de huisarts zijn we terechtgekomen bij Alieke. We hebben samen gesprekken gehad en Alieke heeft gesprekken gehad met onze dochter. Tijdens deze gesprekken deed Alieke leuke, kindvriendelijke oefeningen waardoor ze een beeld kreeg van wat er in haar hoofd omging en haar kon helpen dit te benoemen. Wij als ouders moesten hier vervolgens mee aan de slag. Wat verhelderend! Ik kan dit echt iedere ouder aanraden.”

“Ik heb het als fijn ervaren. Ik merk veel sneller op wanneer ik (als volwassene) geraakt wordt door iets, of dat ik (als klein meisje) geraakt wordt. Dan kan ik vanaf een afstandje zien wat er gebeurt, dat plaatsen en daardoor is de lading die het eerder gaf veel minder geworden. Ik voel me meer volwassen dan eerder.”

“De eerste dagen moest ik het even laten landen. Wel had ik gelijk een lichter gevoel. Ik had laatst gesprekken gehad met mijn ouders en zussen en ik merkte dat ik daarin heel mooi op mijn plek kon gaan staan en daar ook kon blijven, wat een rust! Zo Fijn! Ik voel overall meer rust als het gaat om mijn familie/ gezin.”

“Alieke komt het tips en handvatten waar iedere ouder baat bij heeft. Dingen waar we niet altijd stil bij staan, maar die zo verhelderend zijn. We zijn onze dochter en haar emoties beter gaan begrijpen waardoor zij zich ook begrepen voelt. Want hoe frustrerend is het als je eigen ouders je niet begrijpen? We zijn Alieke erg dankbaar voor de handvatten die wij als ouders hebben gekregen en grijpen er nog regelmatig naar terug als we ze door de dagelijkse hectiek even uit het oog zijn verloren. Dit merk je overigens direct aan je kind.”

“We zijn bij Alieke geweest met onze zoon die veel boos gedrag vertoonde en moeite had met afscheid nemen bij school. Alieke heeft ons veel inzicht gegeven in wat hoogsensitiviteit is en wat dit voor hem en voor ons betekent. Met de handvaten die we hebben gekregen zijn we aan de slag gegaan en ook de kindtekening gaf ons veel inzicht. Nu is er meer rust en herkennen we overprikkelingssignalen beter.”

“Ik heb door de opstelling meer inzage en bevestiging gekregen over wie ik ben en waarom ik reageer zoals ik doe. Naast mijn eigen opstelling vond ik het heel bijzonder om representant te staan. Dank je wel voor deze bijzondere ervaring”

“Ik voelde me erg op mijn gemak ondanks dat ik het in het begin wat spannend vond. Ik vond het een bijzondere ervaring en voelde me rustig in de dagen erna. Ben benieuwd wat het me verder nog gaat brengen.”

Chat openen
Contact
Kiek Coaching
Hoi 👋
Kan ik je helpen?